Clomid (clomiphene citrate or Serophene) is an oral medication that is commonly used for the treatment of infertility. Buy Generic Clomid For Infertility treatment in Women now!

Gissa fotbollslaget med hjälp av klubbmärket

Den senaste säsongen av Allsvenskan är över, och de främsta lagen kämpade tappert ända till slutet. Malmö FF kröntes till segrare, men såväl Djurgården som AIK visade sig vara hårda motståndare. Spana in Betfairs sportbetting och visa vad du tror kommer ske i såväl den inhemska ligan som bland de främsta spelarna i europeisk och internationell fotboll.

Djurgårdens IF bjöd på en hel del imponerande prestationer, men efter flera oavgjorda matcher blev resultatet tyvärr inte lika lyckat. Med sin tredje plats kunde de inte ens försöka utmana mästarna om titeln. Den gamla klubben, som grundades redan 1891, har många fans. På deras hemmaplan i Stockholm, Tele2 Arena, finns en otrolig atmosfär med plats för 33 000 åskådare.

I bagaget har klubben 16 troféer, nämligen fyra vinster i Svenska cupen, en vinst i Superettan, och fyra vinster i Allsvenskan. Eriksson blev säsongens främste målgörare, med en imponerande bedrift om hela 14 mål i ligan. Om klubben kan fortsätta imponera nästa säsong finns det en god chans att de kan utmana såväl Malmö som AIK om titeln. Har du bra koll på de svenska topplagen? Gör vårt quiz och testa din förmåga att identifiera lagen med hjälp av deras klubbmärken!