Lågriskbetting med hjälp av bonusar

Det är fullt möjligt att spela på internetbetting utan att behöva riskera sina egna pengar, och med en blandning av skicklighet och tur kan det leda till stora vinster på kort tid.

De flesta spelföretagen erbjuder insättningsbonusar för nya insättningsbonusar för nya användare. Bonusarna kan användas då man spelar på till exempel liveodds, men ofta måste de omsättas ett antal gånger innan man får ta ut vinsten. Har man fått en insättningsbonus på exempelvis 3000 kronor, kan man behöva spela för totalt 9000 kronor på sitt konto innan pengarna kan plockas ut.

Det kan verka som om omsättningskraven sätter en käpp i hjulet för den som vill vinna, eftersom det kan ta ett tag att nå upp till dem om man inte spelar oavbrutet. Detta kan dock kringgås genom att man skaffar användare hos två eller flera bettingsidor, och sedan väljer ut en match med tvåvägsodds, där det inte kan bli oavgjort. Man tippar sedan mot sig själv, genom att satsa det ena spelbolagets bonus på en viss utgång, och så pass mycket av den andra bonusen att den garanterade vinsten blir densamma oavsett slutresultat. På så vis kommer man snabbt upp i omsättningskravet på ett av kontona, eftersom man satsar stora summor varje gång, och pengarna kan plockas ut mer eller mindre riskfritt.

De pengar man satte in för att få sin bonus har inga omsättningskrav, utan kan plockas ut när man spelat klart på det ”döda” kontot, det vill säga det konto där man förlorade mot sig själv.